Tuin verbouwen

Denk je er al een tijd je over na om je tuin te gaan verbouwen?  Misschien ben je uitgekeken op de indeling van je huidige tuin of is er iets kleins wat je mist in je tuin. Dan ben je hier op de juiste plek! Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een tuinverbouwing. Van inspiratie voor de inrichting van je tuin, tot aan handige tips voor de verbouwing.

Alles over hout en milieuvriendelijkheid
Hout is een natuurlijk bouwmateriaal. Het heeft diverse milieuvoordelen, waardoor het milieuvriendelijk is. Ontdek hier alle voordelen.
Maak je tuin geschikt voor elk seizoen
Maak je tuin geschikt voor elk seizoen
Maak je tuin geschikt voor elk seizoen. In dit artikel lees je de leukste ideeën voor het restylen van jouw tuin. Zo geniet je altijd van een gezellige tuin.
Soorten hout voor een tuinhuis feature image 01
Soorten hout voor een tuinhuis
Wil je een tuinhuis plaatsen, maar weet je niet goed welke soorten hout je kunt gebruiken? In dit artikel lees je alles over de soorten hout voor een tuinhuis.
De tuininrichting aanpakken feature image 01
De tuininrichting aanpakken
Wil jij jouw tuininrichting aanpakken maar weet je niet hoe? Dan hebben wij enkele handige tips die jij moet weten op een rijtje gezet.
Een overkapping in de tuin feature image 01
Een overkapping plaatsen
Overweeg je een overkapping te plaatsen? Een overkapping maakt het mogelijk om het hele jaar buiten te zitten. Lees hier de voordelen.
De tuin verbouwen
De tuin verbouwen
Overweeg je je tuin te verbouwen? Door je tuin te verbouwen, zorg je voor een nieuwe uitstraling. Lees hier de tips voor het verbouwen van je tuin.
De tuin verbouwen feature image 01
Een schuur in de tuin
Overweeg je een schuur in de tuin te plaatsen? Een schuur is ideaal voor de extra ruimte. Lees hier alles over de soorten materialen voor schuren.
Schutting feature image 02
Alles over een houtbeton schutting
Een houtbeton schutting, wat is dat eigenlijk en welke voordelen heeft het? De antwoorden op deze vragen vind je in dit artikel.
Tuin feature image 01

Alles over verbouwen

Kriebelt het om te gaan verbouwen? Op Tijd voor Verbouwen vind je alle artikelen die je inspireren en helpen voor een tuinverbouwing.