Plafond met moderne look voor in de slaapkamer

Samenvatting Artikel

Plafond met moderne look voor in de slaapkamer feature image 01

Wil je jouw plafond in de slaapkamer van een moderne look voorzien? Er zijn dan diverse opties waar je voor kunt kiezen. Zo kun je kiezen je plafond te verlagen of een foto op je plafond plaatsen. Wanneer je jouw plafond vernieuwd, geef je je slaapkamer meteen een totaal andere uitstraling. In dit artikel vertellen wij je welke mogelijkheden er zoal zijn met je plafond, waardoor je jouw slaapkamer een moderne look en feel geeft. Lees snel verder en ontdek meer.

Plaats een verlaagd plafond

Het begint allemaal met stuken. Zo komt je plafond er helemaal egaal uit te zien. Je kunt er hierbij ook voor kiezen om je plafond te laten verlagen. Zo heb je een extra isolatielaag en kun je geluiden van boven dempen. Een verlaagd plafond zoals bijvoorbeeld een spanplafond kan jouw slaapkamer een frisse, moderne uitstraling geven.

Spotjes

Met spotjes kun je jouw plafond een unieke look geven. Door spotjes op je plafond te installeren, krijgt jouw plafond niet alleen een moderne uitstraling. Het plafond zal ook nog eens rust en kalmte uitstralen. Ook ziet het er een stuk strakker uit dan wanneer je enkel een plafondlamp plaatst. 

Werk je plafond af met lijstwerk

Met lijstwerk kun je jouw plafond ook perfect afwerken. Je hebt de keuze uit verschillende soorten lijstwerk waarmee je jouw plafond van een professionele afwerking kunt voorzien. En dat niet alleen. Jouw plafond zal er ook nog eens mooi uitzien. Bekijk eens online welke soorten lijstwerk verkrijgbaar zijn en kies het best passende lijstwerk voor jouw plafond. 

Gebruik een foto als plafond

Wat je ook kunt doen, is een foto op het plafond hangen. Hier kun je dan naar kijken als je in bed ligt. Er zijn diverse soorten foto’s die je kunt kiezen. Het is ook mogelijk om een eigen gemaakte foto op je spanplafond te laten bedrukken. Het enige wat je hoeft te doen, is het spanplafond in de slaapkamer bevestigen en dat is het. Met een foto geef je jouw plafond in de slaapkamer altijd een unieke uitstraling!

Maak een glanzend plafond

Je kunt ook kiezen voor een glanzend plafond. Hierbij kun je bijvoorbeeld de keuze maken voor een glanzend spanplafond of een mat spanplafond. Ieder soort spanplafond heeft weer zo zijn voor- en nadelen. Je kunt er ook voor kiezen om diverse kleuren glanzend spanplafond met elkaar te combineren. Er zijn echt talloze mogelijkheden wat dat betreft. 

Kies voor een versierd plafond

Wat je ook kunt doen, is je plafond laten versieren. Misschien ben je dol op de klassieke plafonds, zoals plafonds met sierlijke randen. Je zou dit gerust in het ontwerp van het plafond kunnen verwerken, zodat jouw plafond zowel een klassieke als moderne look heeft.

Aan de slag met jouw plafond

Weet jij al wat je met jouw plafond gaat doen? Bekijk eens wat meer inspiratie online en ga op zoek naar de geschikte afwerking voor jouw plafond. Wij wensen je veel succes met het verbouwen van je plafond en het zorgen voor een moderne look in je slaapkamer!

Meer artikelen

Alles over hout en milieuvriendelijkheid
Hout is een natuurlijk bouwmateriaal. Het heeft diverse milieuvoordelen, waardoor het milieuvriendelijk is. Ontdek hier alle voordelen.
Soorten stucwerk
Wil je jouw muren glad maken of mooi afwerken met stucwerk? Er zijn verschillende mogelijkheden. Ontdek hier alles over soorten stucwerk.
Maak je tuin geschikt voor elk seizoen
Maak je tuin geschikt voor elk seizoen
Maak je tuin geschikt voor elk seizoen. In dit artikel lees je de leukste ideeën voor het restylen van jouw tuin. Zo geniet je altijd van een gezellige tuin.